2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Storkamper hver dag

31.05.2017

Høysesong for fotball og flotte kamper hver eneste dag.

Kanonoppgjør på Vassenga onsdag mellom vårt IFF lag og Åmot. En svært severdig forestilling hvor Åmot ledet 2-0 til pause. Flott start på 2. omgang av våre spillere og 2 raske mål av Remi i begynnelsen av omgangen. Deretter en suser rett over venstre kryss av Ole Petter etter god enkeltprestasjon og MIF gjengen virkelig i dytten. Umiddelbart etter dette Åmot i angrep og godt skudd i mål. Ytterligere to mål mot slutten av omgangen og dermed 5-2 til Åmot.

På bildet under to glade lag etter kampen og hvor til og med dommeren har fått lov til å bli med på bildet. På nederste bilde tomålsscorer Remi (h) sammen med makker Kim Andre (v).