2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Håndballjenter i fin utvikling

18.02.2017

Jenter 11 med tett kamp mot Heradsbygda

12 blide håndballjenter i kamp mot Heradsbygda lørdag formiddag. Med fullt trøkk på musikkanlegget og en livat foreldregruppe fra Heradsbygda snakker vi om reelt god stemning i hallen. Trener Kenneth spent, men optimistisk før kampen. Vi har sjanse til å vinne. Vi skal hvertfall gjøre vårt beste.

Litt nervøst og flere stangskudd fra begge lag tidlig i kampen. Mjøndalsjentene med det første målet, men deretter et lite overtak til Heradsbygda. Kenneth underveis i kampen med fokus på ordenlige pasninger  og etter hvert mer presisjon i vårt spill. 3-3 til pause etter mye godt målvaktsspill fra begge lags keepere. Etter pause Heradsbygda litt foran frem til MIF tok over fra 6-5. Deretter de brune i føringen. Litt hektiske sluttminutter, men seier 8-7 til Mjøndalen og jublende jenter. En flott kamp. Fair play og ikke minst veldig blide jenter som oppmuntrer hverandre gjennom hele kampen. Kenneth naturlig nok godt fornøyd etter kampen. Jentene har fin fremgang. 15 stykker i denne gruppa og veldig godt miljø.

På bildet under konsentrert jenter som følger nøye med under timeout`en på stillingen 6-5. På det nederste bildet jentene sammen med trenerteamet Kenneth, Mia og Kristin. Smilet på plass både før, under og etter kampen.