Nyheter » 2016 » Februar » TV-serien "Alle Gutta: Mjøndalen I.F" i gang fra mandag 8. februar

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

TV-serien "Alle Gutta: Mjøndalen I.F" i gang fra mandag 8. februar


03.02.2016

TV-serien om våre fotballgutter er rett rundt hjørnet.

Det er bare å legge fra seg alle andre tv-planer for februar og stille fjernkontrollen på TV2 Zebra.

Serien om våre fotballhelter starter mandag 8. februar og går hver dag, mandag-torsdag, i 4 sammenhengende uker. Sendeskjemaet for serien er ny episode kl. 21.30, reprise samme kveld kl. 00.00 og ny reprise påfølgende dag kl. 18.00. Som om dette ikke er nok går alle ukas episoder på nytt søndager fra kl. 19.00 til 21.00. Skulle du fortsatt ikke ha fått med deg ukas høydepunkter ligger selvsagt alle episodene tilgjengelig på TV2 Sumo så snart de er vist første gang på TV.  

Om innholdet i episode 1 skriver TV2 Zebra i sin programinformasjon: Annerledesklubben Mjøndalen med sin karismatiske trener Vegard Hansen i spissen,  rykker opp til Tippeligaen etter å ha slått storlaget Brann. Det er et stort steg både for spilere og støtteapparat, som må omstille seg til en ny og mer profesjonell hverdag.

Vegard selv sier i forhåndsreklamen for serien:  Etter fjorårets fantastiske opprykk var vi stolte og glade for at noen gadd å lage TV-serie om oss. Og vi så på det som en fantastisk mulighet til å få vist frem hvordan vi tenker og driver, taper og vinner. Det har vært en sesong som har tatt oss fra de høyeste tinder til de dypeste daler. Og opp igjen. Og ned igjen. Det har vært jubel og latter, det har vært gleder og sorger. Og noen få tårer. Det har vært drepte hunder, skadde spillere, store tap og få seire.