Nyheter » 2016 » Februar » Tapre håndballjenter møtte overmakten

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tapre håndballjenter møtte overmakten


04.02.2016

Våre J13-jenter med tap for svært gode Strømm i kvartfinale i Sør Norge cup.

Til tross for en god start på kampen og tidlig ledelse 1-0 ble det en tung kveld for våre håndballjenter. Motstanderlaget Strømm fra Svelvik går for å være et av de absolutt beste lagene i landet i sin årgang. Dette beviste de til gangs i torsdagens kamp i Mjøndalshallen. Enkeltspillere med flotte ferdigheter, god fysikk og et velutviklet samspill endt med seier 31-12.

Kenneth Kasin trener våre jenter. Til tross for tapet var han en rimlig fornøyd mann etter kampen: Vi gjør så godt vi kan mot en fantastisk motstander. Jentene beholdt humøret gjennom hele kampen. Laget er i god fremgang. Kveldens kamp visste vi ville bli tøff og får ta som god læring videre. Gjennom hele kampen ba Kenneth om flere avslutninger. Vi blir litt redde for å avslutte. Ender i steden med en del brudd i mot og flere angrep avblåst for passivt spill.

At også våre jenter kan skyte fikk vi mange gode eksempler på. På bildet under er det Nathalie som knaller ballen i mål etter et tøft gjennombrudd som avsluttes med et knallskudd.

Hele laget skal ha stor ros for å stå på hele kampen. Ingen sutring eller sure miner. Julianne og Nathalie samstemte etter kampen om at dette ikke hadde vært så ille. Strømm er kjempegode - kanskje best i Norge. Vi gjorde vårt beste.

 

Vi ønsker J13-laget lykke til videre. Stå på. Dette blir bra.