Nyheter » 2015 » Oktober » Fremoverlent Anleggskomite

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Fremoverlent Anleggskomite


29.10.2015

Det er en stund siden Vikkollen var vårt viktigste anlegg. Anleggskomiteen i MIF forbereder for nye prosjekter i regi av foreningen.

Styret i MIF nedsatte i 2014 en Anleggskomite for å bistå styret i arbeidet opp mot ny Idrettsplan i kommunen. En fremoverlent komite under ledelse av Liv Østli har gjort en strålende jobb og fikk tidlig i 2015 et fornyet mandat av styret. Dette er nå:

Anleggskomiteen rapporterer til styret i MIF. Som arbeidsoppgaver har komiteen:

-Holde oversikt over alle anleggsplaner i gruppene.

-Koordinere anleggsplaner i MIF og melde inn til rullering av Idrettsplanen.

-Gi råd til styret i alt hva gjelder anlegg, herunder prioritering internt i MIF.

-Identifisere nye anleggsbehov.

-Lede utredninger av nye anlegg frem til forprosjekt.

-Som et kompetansesenter bistå prosjektgrupper som settes ned ved anleggsutbygging.

For ny Idrettsplan har Kommunen har tidligere i høst sendt ut invitasjon til idrettslagene. Ut over innmelding av prosjekter til neste fireårsplan har kommunen også bedt om en oppdtaring av eksisterende anleggssituasjon for de ulike idrettene og ideer fra klubbene om behov i et lengre tidsperspektiv enn neste planperiode. Anleggskomiteen har i nært samarbeid med gruppene allerede gjort en grundig evaluering av nåsituasjon og vil sammen med gruppene de neste ukene identifisere langsiktige utfordringer. En samlet utrdening vil bli forelagt styret før overendelse til kommunen.

Denne ukes møte i Anleggskomiteen ble holdt på MIF-hytta hvor hyttesjef Tom Christian Aasen ga en oppdatering over siste års omfattende vedlikehold på hytta. Med midler fra gavefondet til Sparebanken Øst er garderober og dusjer kraftig modernisert og fremstår i ny og fresh form. Det er utført tetningsarbeider på taket og også kjøkkenet er de siste årene oppdatert med ny innredning og nye hvitevarer.  Liv Østli er svært godt fornøyd med den jobben skigruppa har lagt ned: Skigruppa har gjort en fantastisk jobb med å oppgradere MIF-hytta og lysløypeanlegget. I sum et fabelaktig dugnadsarbeid i virkelig god MIF-ånd.

På bildet en fornøyd leder av Anlegskomiteen som takker hyttesjef Tom Christian Aasen for omvisning på MIF-hytta.

I tilegg til Liv Østli består Anleggskomiteen av Jon Opdahl, Tom Andersen, Frode Sørensen, Boye Skistad, Rolf Kjønnerud og Per Fjeld-Olsen.