2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tabelltopp

22.11.2015

Bandygutta med strålende start på sesongen etter ny seier søndag kveld.

Etter tette 7-6 over Hamar og 4-2 mot Drammen, ble det søndag kveld et mer romslig resultat med seier 5-1 over Høvik. Ledelse 1-0 til pause før angrepsspillet løsnet i 2. omgang. Flotte mål og store sjanser til et enda bedre resultat.

Leder av bandygruppa, Tom Andersen, oppsummerer kampen med: Nok en gang bra offensivt av oss. Litt mer å hente på utnyttelse, særlig av cornere. Totalt sett veldig godt fornøyd med 6 poeng etter 3 kamper.

Tom i seierstemning feirer som seg hør og bør med pølse i brød og en iskald Cola i bandycafeen. Tross alt kun minus 8 grader og godt med litt avkjølende drikke. Trine og Tone også godt fornøyd med kveldens kamp.

God bandystemning i Mjøndalen om dagen og bra med tilskuere på kampen. På bildet under, et knippe av de mest saklige og trofaste.