Nyheter » 2015 » Mai » Hyggelig tildeling av spillemidler

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Hyggelig tildeling av spillemidler


27.05.2015

Mjøndalen I.F får midler til å finansiere anlegg ut over forventning.

Som kjent går en andel av overskuddet i Norsk Tipping til bygging av idrettsanlegg i Norge. Idretten har over tid utviklet flere anlegg enn hva tippemidlene har dekket. Over hele landet er det derfor et etterslep av midler fra det offentlige som gjør at idrettslagene må forskuttere tippemidler ved lån eller egne penger. I Buskerud er det over år bygget opp et etterslep som gjorde at tildelingen til fylket i år ble større enn ventet.

Mjøndalen I.F har etterslep av spillemidler både for utviling av fase 1 på Isachsen Stadion og ny lysløype på MIF-hytta. Begge forholdene er midlertidig lånefinansiert med garantier fra Nedre Eiker Kommune. Ved årets tildeling av midler får MIF resterende 5,3 millioner for utbygging av stadion og de første 0,7 millioner (av totalt 2,8) for ny lysløype.

Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen, sier om tildelingen: Det ble i april kjent at fylket fikk en større tildeling enn hva de har fått tidligere år. Med dette for oss et håp om mer enn hva vi har budsjettert. At vi allerede i år fikk dekket inn hele etterslepet til stadion og også en første pott til lysløypa var dog mer enn forventet. Vi har tidligere lagt til grunn at restansen på stadion ville komme delvis i år og delvis neste år. Midler til lysløypa har vi antatt først etter dette. Med en første utbetaling til skigruppa allerede i år, vil vi få resterende neste år. Både i selskapet Mjøndalen Stadion AS og i skigruppa letter vi oss med dette for renter og gjeld. På alle måter en svært hyggelig tildeling for MIF.