Nyheter » 2015 » Juli » MIF Sykkel godt representert i Tour de France

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIF Sykkel godt representert i Tour de France


09.07.2015

Utegående reporter for TV2 og styremedlem i vår nystartede sykkelgruppe, Ole Kristian Stoltenberg, sender en hilsen til 3050-land.

Som mange av spillerne på mitt favorittlag er jeg debutant på øverste nivå denne sesongen. For min del i Tour de France. Jeg har kommentert rittet flere ganger før, men bare i en bunkers i Oslo. Nå er jeg ringside. Med den brune drakta. Noe ensom som MIF supporter, og tv 2 har med seg en Ålesund-supporter i teamet her. Det var vondt på søndag. Veldig vondt. Jeg måtte sitte i baksetet hele veien til neste etappe. Heldigvis heier ingen i Frankrike på laget med tannbørsten fra nord. Får vi 3 poeng satser jeg på å få på Dominik Nerz i den brune drakta. Dette er et stort sirkus. Større enn vinter-OL. Kampen om de gode intervjuene er hardere enn kampen for Ulrik mot spissene til RBK eller Molde. Horder av journalister løper samme vei. Litt som knøttefotball egentlig. Ingen plan eller strategi, bare kamp. Jeg koser meg allikevel. Bortsett fra på kampdager. Jeg streamer til Telenor ringer og sier jeg har satt rekord i databruk. For hjertet er brunt. Som når favorittlaget tok sølv i 86 eller når de slo Brann i fjor. Du vokser opp med ett lag og du blir der. Min fotballkjærlighet er MIF.

Hilsen Stolt brun supporter i Frankrike rundt!

PS: Gjør meg en tjeneste, gi oss 3 poeng mot Bodø. Det er viktigere enn Kristoff, Froome og Contador på søndag!

Spill for 3050, de beste supporterne i verden.  Med de beste heiarop fra verdens største sykkelritt. Gi alt!