Nyheter » 2014 » August » Lars Granaas overtar stafettpinnen fra Kjetil

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Lars Granaas overtar stafettpinnen fra Kjetil


01.08.2014

Lars Granaas er ansatt som ny utviklingsansvarlig i Mjøndalen Fotball. Lars etterfølger Kjetil Bergh som i disse dager tiltrer stillingen som daglig leder i Mjøndalshallen.

Etter fire år i ansettelsesforhold i MIF går Kjetil nå inn som daglig leder i Mjøndalshallen. Kjetil har fra barnsben av hatt et sammenhengende liv i MIF som aktiv, frivillig og ansatt. Vi benytter anledningen til å takke Kjetil for fantastisk innsats som heltids ansatt.  Vi ønsker han velkommen tilbake som stolt frivillig i Mjøndalen I.F samt at han også fremover vil ha en avgrenset stilling i organisasjonen.

Lars Granaas er født og oppvokst i Drammen, men nå bosatt i Lier. Han er utdannet førskolelærer, tatt og tar ulike trenerkurs og gjennom en lang karriere gått "livets skole" som aktiv fotballspiller i våre øverste divsjoner. De fem foregående årene som et hardtarbeidende forbilde for andre her hos oss i Mjøndalen. Om jobben som utviklingsansvarlig sier Lars:

Det er første gangen jeg er på denne siden av bordet i en klubb. Mye nytt å sette seg inn i, men svært lærerikt. Den første tiden vil nok gå med til å sette seg godt inn i alle forhold og videreføre disse. Etterhvert håper jeg å kunne være med å sette et tydelig preg på utviklingen videre. Blant annet ønsker jeg å jobbe tett opp mot både trenere og enkeltspillere.

Sammenslåingen av Toppfotball og Breddefotball er en endring jeg bare ser positivt på. Vi ønsker å legge mer ressurser inn mot de yngste lagene. Kompentanse skal deles og vi må ta ansvar for "dannelse" av alle unger som kommer til oss både som mennesker og idrettsutøvere.

Noe annet jeg ser veldig frem mot er det gryende trenersamarbeidet mellom idrettene i MIF. Vi må utnytte kompetansen som ligger i de ulike gruppene på tvers av disse. I det videre tar vi i Fotball gjerne en koordinerende rolle i dette samarbeidet og med et mål om at det på sikt skjer som en helt naturlig del av det å være trener i MIF.