Nyheter » 2011 » Desember

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - August - Oktober - November - Desember

Drammen - Mjøndalen 6-6 (2-5)

30.12.2011

Det ble poendeling i kampen mellom Mjøndalen og Drammen. Bruntrøyene så ut til å ha seieren i lomma, men en heller laber 2. omgang gjorde at Drammen kom tilbake og utliknet 3 minutter før slutt.

MIF - SSK 3-6 (1-3)

27.12.2011

Solberg vant 2. Juledagsoppgjøret på Vassenga 6 - 3 etter å ha ledet 3 - 1 til pause.

MIF - Stabæk 3-10 (3-4)

21.12.2011

Stabæk ble alt for sterke for Mjøndalen i den siste kampen før jul. Mjøndalen hang godt med til pause, men etter hvilen spilte Stabæk rett og slett ball i hatt med bruntrøyene.

Les mer »

Bilder fra kampen mellom 80 og 00

15.12.2011

Tok litt tid med redigering, men omsider er videoen klar.

Les mer »

Ekstrarunder

11.12.2011

Mjøndalen skal møte Solberg og Stabæk i ekstrarundene som går onsdag 14 desember og onsdag 21 desember.

Les mer »

Uavgjort på Vassenga

09.12.2011

Mjøndalen og Ullevål delte poengene på Vassenga fredags kveld etter at kampen endte 4 - 4.

Les mer »

Mjøndalen slo Høvik

07.12.2011

Mjøndalen tok en meget sterk 5 - 4 seier over Høvik på Rud Hauger onsdag kveld. Jørn Walther Kristiansen satt inn Mjøndalens første mål på corner.

Les mer »

Troppene til showkampen 10. desember er klare

07.12.2011

Det blir to fyldige tropper som skal ut på isflata på lørdag kveld.

Les mer »

Åpen invitasjon

06.12.2011

Etter lørdagens showkamp mellom 00 og 80 blir det først en bankett for de involverte før MIF-huset åpner dørene for alle bandyvenner.

Les mer »

Jubel på Vassenga

05.12.2011

Mjøndalen kunne slippe jubelen løs etter å ha slått serieleder Ready 5 - 3 på Vassenga.